Kultúr Pihenő

Miért Kultúr Pihenő?

2018. január 11. 14:03 - GPapa

A blog indokoltsága

Kedves Olvasó!

Hosszú ideje gondolkodtam azon a témán, hogy vajon belekezdjek-e egy akkora vállalkozásnak, amelyet egy blog írása, üzemeltetése jelent. Ha beindítom, akkor mi legyen a témája? Kik adják a célcsoportot? Milyen tartalmakkal töltsem fel az? Lesz erre nekem időm? Lesz, aki olvassa? Megannyi kérdés, ami válaszra várt.

Ahogy láthatod Kedves Olvasó végül amellett döntöttem, hogy elindítom a Kultúr Pihenőt.

És hogy miért ezt a nevet választottam? Ennek oka roppant egyszerű: a bejegyzések témáját kulturális termékek, események fogják adni. Így szó lesz friss, vagy éppen már klasszikusnak számító könyvekről, filmekről. A Kedves Olvasónak lehetősége lesz így megpihenni a mindennapok rohanásából és egy kicsit a kultúrával tud foglalkozni. Ezt majdnem minden esetben kritika formában, vagy éppen recenzió képében fogom megosztani.

Remélem, hogy az itt töltött időd nem lesz felesleges, hanem tud valami újat, valami pluszt adni Neked!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpiheno.blog.hu/api/trackback/id/tr1713566531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása